Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Om Företaget
Välkommen till Contessa Hb, företaget bakom Tränarportalen

Tränarportalen ingår i handelsbolaget Contessa som ägs och drivs av Kella Norlander. Contessa har sitt säte i Kolmården på Stubbetorps Gård som är ett jordbruk med modern ridanläggning.

Kella har en universitetsexamen med inriktning på ekonomi och utbildning. Han har arbetat med utveckling och support av större ekonomisystem samt sälj och marknadsföring av IT-system inom den privata sektorn. Idag arbetar han som egen konsult.

Samarbete
Sedan starten 2003 har företaget ett nära samarbete med DexWeb Solutions som designar och utvecklar webbapplikationer. DexWeb Solutions har konstruerat både tranarportalen.se samt breeders.se.

Contessa har även ett nära samarbete med Lisa Maria Unghästutbildare som driver sin verksamhet på ridanläggningen som är belägen på Stubbetorps Gård.

Företaget AlizonWeb, som erbjuder tjänster inom webbdesign, webbutveckling, användbarhet och grafisk design, är sedan 2012 samarbetspartner med Tränarportalen. Samarbetet innebär att företagen tillsammans kan leverera heltäckande webbtjänster till tränarna för att de ska lyckas med sin marknadsföring och sin kunddialog på webben.

Tränarportalen och Contessa Hb
Org nr:

969666-4011

Adress:

Stubbetorps gård

618 33 KOLMåRDEN

Tel:

070-233 54 80

E-post:

info@tranarportalen.se

Anslut dig till Tränarportalen

Vill du ansluta dig till Tränarportalen, ring 070-233 54 80eller mejla oss

 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018