Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Stockholms län

Södermanland

Uppland

Västmanland

Östergötland

Kategori:

Hoppning B

Ridlärare

Unghästutbildare

Kontakt

Adress:

Skarpövägen 25

132 32 Saltsjö-Boo

Telefon:

Mobil - 070-24 09 118

E-post:

ann.liwing@tranarportalen.se

Webb

Hemsida:

Facebook:

Ann på Facebook

Träningar:

-Aktuella träningar

 

Ann Liwing
Ann Liwings Hoppskola
Träningar
Ann har mycket uppskattade träningar på ett flertal platser runt om i Stockholm samt även på ett antal platser i övriga Sverige.

Information om olika träningar och kurser hittar du under "Aktuella träningar" längst ner till vänster på denna sida. Om du är intresserad så tveka inte att kontakta Ann. Hennes kontaktuppgifter hittar du till vänster här på Anns Profilsida.
B-tränare och aktiv tävlingsryttare
Ann är en av få B-tränare som både är aktiv tävlingsryttare på Svår-klass nivå samtidigt som hon är tränare med omfattande träningsverksamhet. Ann haft ett stort antal hästar som tävlat och där det bl a finns många placeringar upp till 140. Ann var i final i Drottningens pris år 2010. Har även deltagit ett antal gånger på Falsterbo Horse Show.

Under Göteborg Horseshow 2012 tilldelades Ann Runstens stipendium på 20.000 SEK.

Hennes träningsverksamhet omfattar både ekipage på lägre nivåer som ekipage på elitnivå. Framförallt många ungdomsekipage som Ann tränar har nått stora framgångar. Ett flertal av Anns elever ha deltagit i stora mästerskap som SM, NM och EM.
Kompetens och erfarenhet
Ann Liwing är B-tränare i hoppning samt Ridlärare. Hon har haft ridskoleverksamhet i Söderköping och Surahammar. Vidare har hon varit tränare och lagledare, bl a för ponnylag som deltagit i Allsvenska finalen på Strömsholm och har själv placering i SM-hoppning. Just nu är hon lagledare Andra meriter är bl a två 2:a placeringar i Grand Prix hoppning samt att ha deltagit i ett 150-tal svårklass hoppningar. I en höjdhoppningstävling i Malmö hoppade Ann 1,95 m.
Ann har haft många framgångsrika tävlingsryttare som sina elever. Under åren på ridskolan i Söderköping hade hon bland sina elever Malin Baryard, Sara Jegenberg och Viktoria Lundberg. Bröderna Marcus och Pontus Westergren kom till Anns ridläger i Söderköping.
Förfrågningar
Du som är intresserad av att anlita Ann som tränare är välkommen att kontakta Ann på telefon, mail eller genom att fylla i och skicka in kontaktformuläret längst upp på sidan.
Bankgiro
Vid betalning till bankgiro så ska betalningar göras till 196-7264, Ann Liwing Hoppskola AB.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018