Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Halland

Göteborg-Bohus

Västergötland

Kategori:

Hoppning C

Hippolog

Unghästutbildare

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Baljered Granberget 2

534 93 Stora Levene

Telefon:

Mobil - 0729-870085

E-post:

dahlqvistn@gmail.com

Webb

Hemsida:

Facebook:

Niclas Facebooksida

 

Niclas Dahlqvist
ND häst
Förutom sin träningsverksamhet i företaget ND Häst arbetar Niclas på Naturbruk.nu i Västra Götalands Regionen. Där arbetar han som hästanläggningschef, det innebär i korta drag att han är ytters ansvarig för hästar och personal skolans regi. Niclas erbjuder bl a helgkurser på ett flertal platser runt om i Sverige. Niclas bedriver all sin egen hästverksamhet i registrerat företag och har både F-skattsedel och ansvarsförsäkring.

Företaget heter som hemsidan avslöjar - ND HÄST. Han tar emot hästar för utbildning och visning/tävling, helt enligt ditt och din hästs behov, t ex treårstest, kvalitetsbedömning och årgångschampionat. Det gäller både hoppning och dressyr. Niclas har lång erfarenhet av unghästmatchning och visning.
Utbildning/erfarenhet
Niclas är auktoriserad C-tränare, inriktning hoppning samt utbildad hippolog med inriktning stallchef / unghästutbildare. Niclas har även varit Ehrengranatstipendiat på Flyinge efter avslutad Hippologutbildning. Tidigare anställningar har tex varit på Flyinge AB som stallchef i hingststallet och på Ridskolan Strömsholm som stallförman, ämneslärare, unghästutbildare och hopplärare.

Niclas har under många år arbetat som ridskolechef/verksamhetschef på ridskolor i både anställd och privat regi. Klubbarna har varit Köpings Ridklubb, Marks Ridklubb, Göteborgs Fältrittklubb, Karlstad ridklubb mfl.
Träningsverksamhet
Som utbildad C-tränare kan Niclas träna och coacha er vidare i din/er utbildning, samt hjälpa er med tränings- / tävlingsupplägg. Niclas kan åka ut till er på helgkurs, kick off eller liknande. Gör en förfrågan!
Unghästar/hästutbildning
Som hästutbildare kan Niclas även hjälpa er med ert träningsupplägg/utbildningsupplägg för er häst. I samband med elevträningar tar sig även Niclas an uppsittningar på din häst om du önskar. Niclas kan även hjälpa till med veckovis träning/upplägg för er häst om ni själva kan vara delaktig i er hästs träning. Skicka en förfrågan!
VÄLKOMMEN TILL ND HÄST
Välkommen att kontakta Niclas för mer information om hans verksamhet!
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018