Veckans - tränare

Fredricson JensHolm AnetteTerve Mikaela
  Fredricson Jens
  Holm Anette
  Terve Mikaela
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Östergötland

Kategori:

Dressyr C

Domare

Mental tränare, coach

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Väderstad Herrgård

590 21 Väderstad

Telefon:

Mobil - 076-162 75 20

Hem - 0142-702 54

E-post:

nina.fox.stark@gmail.com

Webb

Hemsida:

Nina Fox Stark

Facebook:

Nina Fox Stark

Blogg:

Tränarbloggen

 

Nina Fox Stark
Träning och utbildning
Om du är intresserad av att komma i kontakt med mig, för att träna eller för utbildning av din häst, så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.
Häst och Ryttarutbildning
Östergötlands Unghäst Centra
På Väderstad Herrgård i västra Östergötland bedriver jag, Nina Fox Stark tillsammans med min familj, ett aktivt lant- och skogsbruk samt en professionell hästverksamhet.
Stallen är fina och de finns 10 stycken boxar i tre olika avdelningar. Det finns även gästboxar för elevernas hästar. I stallet har vi ett gemytligt stallkontor och sadelkammare. Vi har ordentliga uppbindningsplatser för gästande hästar i anslutning till ridbanan. Ridbanan på 30x60m har ett mycket bra underlag och är belyst. Vi har ett nybyggt ridhus som stod klart juni 2011. Det är ett träridhus 48x22m med fönster på alla sidor och ljusinsläpp i taket. Allt för ryttarnas och tränarnas trevnad. Underlaget är en blandning av kross och klenflis som vi under många år haft på vår utebana och trivs bra med. Alla hästar får självklart daglig utevistelse i stora kuperade hagar.
Professionell hästverksamhet
Vi bedriver en professionell hästverksamhet och vill gärna hjälpa Dig med en helhetssyn. Därför erbjuder vi ett stort utbud av aktiviteter, såsom ridträning, fysträning, kostlära, tävlings- och träningsplanering, coaching och mental träning. Det ges också tillfälle att träna dig själv som ryttare på våra tävlingshästar. Vi tar även emot hästar för utbildning, träning och tävling.
Nina Fox Stark
Jag erbjuder mina elever ett helhetskoncept där alla delar av deras tillvaro finns med. Mitt motto är Lev helheten - Nå framgång.
Jag älskar mitt arbete som tränare, utbildare, tävlingsryttare, coach och företagare. Träning både med och utan häst är viktiga delar av min vardag och jag vill ständigt utveckla och förbättra min ridning. Jag tränar själv mycket för mina tränare och studerar även gärna andra tränare både inom hoppning och dressyr. Jag lär mig mängder av detta. Mina tränare är Jan-Ove Olsson, Marco Heinen och jag har nu även fått möjlighet att vidareutbilda mig inom tömkörning för Bo Jenå. Detta är en extra krydda i mina träningsupplägg för mina elever.
Coaching av enskilda personer, lag, företag och organisationer är utmaningar jag älskar att arbeta med. Ridit och tävlat har jag gjort hela mitt liv. Jag är C-tränare i dressyr, Diplomerad Coach, utbildad dressyrdomare och agronomekonom. Jag har en lång karriär med olika chefsbefattningar inom marknadsföring och PR bakom mig och använder nu allt jag lärt mig under mitt snart 50-åriga liv för att inspirera mina elever och klienter att må bra, leva helheten och nå framgång.
Kurser, läger och arrangemang
På min hemsida finns ett Kalendarium som visar alla aktiviteter vi har. Välkommen att kontakta mig om du har frågor eller vill delta i någon aktivitet.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2017