Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Uppland

Södermanland

Kategori:

Hoppning B

Unghästutbildare

Kontakt

Adress:

Eriksdal, Hässle

740 82 Örsundsbro

Telefon:

Mobil - 073-94 47 008

Hem - 0171-462 144

E-post:

cac@tranarportalen.se

Webb

Hemsida:

www.lurbork.se

Facebook:

Camilla Andreasson

CV Unghästutbildare:

CV

Mina annonser:

Klicka här

 

Camilla Andreasson
Verksamhetsbeskrivning
Camilla är aktiv tävlingsryttare och utbildar hästar och elever från grund till Elit. B-tränare Hoppning. Hon driver en konsultfirma där hon tar emot hästar och ryttare för utbildning hemma på Gården som ligger utanför Örsundsbro. Camilla är även konsult för Ridskoleverksamheter eller andra hästföretag. Hon har varit verksamhetschef på Lurbo Ridklubb under 4 år och fått verksamheten att blomstra.

Försäljning och företagsbygg är för Camilla ett brinnande intresse. Hon har arbetat på Carlsberg Sverige AB i 13 år och även som storkundschef på Martin Olsson. Arbetat tidigare i restaurangbranchen både som barchef och restaurangchef.

Avel och uppfödning
Hemma på gården föder Camilla upp hopphästar av hög kvalitet. Sto stammen från Nicname (Irco Mena, Um Charlotte) lever kvar och idag och på gården finns två ston undan henne. Nicname hoppade med Camilla 150 hoppningar med ett flertal placeringar. För Nicname fanns inget hinder som var för stort.

På gården finns övernattningsstugor, stora fina hagar, lösdrift för unghästar och lösdrift för äldre hästar, ridbana 50x24 m, gräsängar med terränghinder. Camillas granne har ny fiberssandbana 30x 60 m där all banhoppningsträning är. Mormor bor på gården och lagar jätte god mat och gott fika.

Tjänster som Camilla erbjuder
Camilla tar även emot ponnyer för utbildning då hon är en liten ryttare. Hon arbetar gärna med den känsliga hästen och individanpassar all träning. Följande tjänster kan du få hos Camilla;

-Sommarläger med full logi
-Tar emot hästar för tävling och träning
-Träningar på gården måndag-torsdag
-Tar även emot elever som inte har egna hästar. Camilla har både ponnyer och hästar för lån. Dessa är alla tävlingshästar och välutbildade. Från lätt klass till Msv klass för dagen
-Tar emot skolklasser el. andra stora grupper för ridning/utbildning
-Konsult för Ridskolor
-Sommarbete för din häst

Marstall foder
-Camilla säljer även Marstall foder som är av högsta kvalitet. Rolf-Göran Bengtsson ger sina hästar Marstall så det säger mer än mycket vilket bra foder Marstall är.

Upplands Ridsportförbund
Camilla sitter med i styrelsen i Upplands Ridsportförbund som ansvarig för Utbildning i distriktet. Hon är med i Upplands ungdomstalangprojekt och driver träningar med K G Svensson, Peter Eriksson och Ann-Sofie Oscarsson i samarbete med olika anläggningar.

Välkommen att kontakta Camilla
Tveka inte att kontakta Camilla för att hitta just din lösning för utbildning av dig eller din häst. Alla ryttare på alla nivåer är välkomna med eller utan egen häst/ponny.
Varmt välkomna!
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018