Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Östergötland

Kategori:

Fälttävlan C

Hoppning C

Unghästutbildare

Beridare

Diplomerad Beridare

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Staby Gård

582 75 Linköping

Telefon:

Mobil - 0708-702728

Hem - 0708-702728

E-post:

sofia@stabygard.se

Webb

Hemsida:

www.stabygard.se

Facebook:

Sofia Bengtsberg

CV Unghästutbildare:

CV

 

Sofia Bengtsberg
Staby Gård Ridcenter
Sofia Bengtsberg
Det är Sofia som har det huvudsakliga ansvaret för verksamheten här på Staby Gård Ridcenter samt driver Stall Sofia Bengtsberg. Sofia är licensierad C- tränare i hoppning och i fälttävlan samt Diplomerad Beridare. Hon har egna tävlingserfarenheter, meriter och internationella placeringar upp till CIC*** fälttävlan och 145 hoppning. Sofia har själv tagit fram hästar upp till svår klass i fälttävlan och hoppning samt msv dressyr. Under åren har Sofia fått stor erfarenhet av att ta fram, utbilda och förbereda unghästar inför årgångschampionat,kvalitetstävlan och andra framtida uppgifter.

Sofia ser alltid varje häst som en individ med egna behov och förutsättningar som hon alltid försöker att tillgodose, både när det gäller träning och skötsel. Som young rider åkte Sofia över till det stora fälttävlanslandet England. Där var hon först elev och beridare hos Eric Duvander. Efter sin tid hos Eric började hon som beridare hos den mycket välmeriterade australienaren Andrew Hoy. Sofia har både elever som tävlar både hoppning och fälttävlan, både på ponny och häst. På Staby har hon veckoträning i grupper samt en del kurser. Sofia erbjuder även hoppträningar och terrängträning, enskilt eller i grupp.

Ridcenter
Staby Gård Ridcenter är ett kombinerat utbildnings och tävlingsstall. Här tar Sofia emot hästar i olika åldrar för utbildning och tävling. Ridcentret är en modern nybyggd anläggning med många faciliteter där man sätter hästen och dess träning och hälsa i första rummet. Här finns ett isolerat och mycket ljust ridhus 22,5 x 60 med ottomattan, ljus kvartssand och inblandade terratex och PP fibrer som underlag.

Utomhus finns både en stor gräsbana 70 x 90 samt en paddexbana 28 x 60. Skrittmaskin, solarium, och gott om hagar finns för hästarnas välbefinnande. Det finns tre stallar med totalt 21 boxar.

Läs mer om verksamheten på Staby Ridcenter på hemsidan www.stabygard.se

 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018