Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Stockholms län

Södermanland

Östergötland

Västmanland

Södermanland

Kategori:

Hoppning A

Ridlärare

Unghästutbildare

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Clas Thotts Väg 2

734 94 Strömsholm

Telefon:

Mobil - 0707-86 87 87

E-post:

daniel@tranarportalen.se

Webb

Hemsida:

Facebook:

Daniel Svensson

Annonser:

Mina erbjudanden

Presentation Stall DS:

Läs mer

 

Daniel Svensson
Stall DS
Utbildnings- och försäljningsstall
Daniel Svensson bedriver sin verksamhet på Ridskolan Strömsholm och tar där emot hästar för tävling, utbildning och inridning. Han är även lärare på Strömsholms ridskola. Utöver sin tränarverksamhet på Ridskolan Strömsholm erbjuder Daniel även träningar på olika ridanläggningar i Stockholm, Södermanland, Västmanland och Östergötland.
Utbildning och erfarenhet
Daniel blev auktoriserad ridlärare på Strömsholm 1994 och är idag auktoriserad A-tränare inom hoppning. Daniel är en av Sveriges mest välutbildade tränare, dessutom med egen erfarenhet av tävling i Svår klass. Har även ridit i landslaget i hoppning. Under några år var Daniel landslagstränare för ponnylandslaget. I Ridsportförbundets regi har han deltagit i vidareutbildning, coachning på elitnivå för bl a Henk Nooren och Peter Eriksson.
Tävlingsmeriter
Daniel har alltid tyckt om att tävla. En seger som Daniel värderar mycket är när han på hästen Future, som då bara var sju år, vann Konungens kanna vid Stockholms Ryttarspel 2001. För övrigt har Daniel segrar upp till 1.50 och startat 1.60. Han har också tävlat internationellt. Under 2006 deltog Daniel i nationshoppningar i både Finland och Tjeckien.
En av Daniel större framgångar var när han 2004 vann Svenskt 6-års championat och Breeders Trophy i hoppning med Clinton (val, e Cortez u Windolina ue Windwurf), ägare Anna Svensson.
Försäljning och utbildning av hästar
Stall DS tar emot unghästar, från 3 års ålder, för utbildning och hästar i alla åldrar för försäljning. Daniel har alltid några hästar aktuella för försäljning. I sitt nätverk har han dessutom goda kontakter, både nationellt och internationellt, för att kunna söka en häst som passar dina önskemål. Du är välkommen att kontakta Daniel om du är på jakt efter en ny häst att träna och tävla med.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018