Veckans - tränare

Gemzell IngerGrane MiaSanderson Ki
  Gemzell Inger
  Grane Mia
  Sanderson Ki
 
Tränare/utbildare inom ridsport
Information

Distrikt:

Stockholms län

Södermanland

Kategori:

Hoppning A

Ridinstruktör

F-Skatt:

Ja

Ansvarsförsäkring:

Ja

Kontakt

Adress:

Klippvägen 1

144 64 Rönninge

Telefon:

Mobil - 0702-67 55 00

E-post:

pontus.westergren@tranarportalen.se

Webb

Hemsida:

Facebook:

Pontus Westergren

Träningar:

-Aktuella träningar

 

Pontus Westergren
Träningsverksamhet
Träningsverksamhet
2010 valdes Pontus till Årets Tränare i samband med de internationella tävlingarna i Scandinavium. Han uppmärksammades för sitt engagemang i sina elever och sin förmåga att ta fram talanger. För detta belönades han med ett stipendium på 25 000 kronor.

Pontus arbetar idag som tränare, framförallt i Stockholms området, men har även clinics och kurser över hela landet. 2011 medverkade han dessutom i SVT:s populära program Ponnyakuten.
Erfarenhet
Vid sidan av sin tränarkarriär är Pontus Westergren en mycket framgångsrik ryttare, som har ridit över 20 olika hästar i Svår hoppning och har dessutom erfarenhet från den högsta nivån internationellt. Han har fått äran att representera Sverige i nationshoppningar mellan 1999-2010 på fyra olika hästar.
Framgångar
Han har dessutom deltagit i junior EM, Unghäst-VM, vunnit Breeders för 5-åringar och varit 2:a i Breeders i Falsterbo för 6-åringar. Han är för övrigt en av de ryttare som har ridit flest finaler i unghästchampionaten. Främsta placeringen är en 1:a plats med den egna uppfödningen Selectra på Svenskt Avel- och Sportchampionat på Flyinge 2003.
Kuriosa
I november 2011 gjorde Pontus ett inhopp i Globen, på lånad häst, och deltog i barbackahöjdhoppningen under de internationella tävlingarna Stockholm International Horse Show. Han var den enda som kunde rå på Robert Whitaker och pressade upp höjden till 2:12 innan han fick ge sig, men satte med 2:02 nytt svenskt rekord i barbackahöjdhoppning.
 

Sök tränare
 

Nyheter

2015-07-26, söndag

Pågående tävlingar

Läs mer


Företagsannonser

Tränarportalen © 2018