Världspremiär för Tränarportalens smarta lösning för träningsbokning

Möt Tränarportalen på Champion of the Youngsters

Naturligtvis sponsrar vi Champion of the Youngsters som är Sveriges största unghästtävling för hästar mellan fyra och sju år. Vårt syfte är att utveckla och utbilda unga hästar. Detta genom att skapa en tävling med ett utbildande upplägg på banor av internationell karaktär vid en tävlingsanläggning som ger både hästar och ryttare de bästa förutsättningarna.

2021 års tävlingar arrangeras på Grevagårdens Hästsportcenter den 25-29 augusti. Kom och upplev en unghästtävling av toppklass i en härlig atmosfär i vackra Västergötland.

Välkomna till vårt demotält på Champion of the Youngsters – se våra lösningar

Vi kommer att finnas på tävlingen under hela veckan. I vårt demotält har du möjlighet att ta del av Tränarportalens senaste uppdateringar för att ryttare, uppfödare och hästägare enkelt ska kunna ta del av tränarnas verksamhet och erbjudanden. Senast i raden av alla tjänster som du kan ta del av finner du vår lösning för att söka och boka träningar bland de 800 tränare som finns att söka bland. Om du är med som tävlande eller besökande på Champion of the Youngsters – välkommen in i vårt demotält så visar vi dig hur träningsbokningen fungerar.

Ladda ner Tränarportalens app

Om du inte redan laddat ner Tränarportalens app så gör det. Det är i appen som du som ryttare kan boka in dig på träningar som tränarna erbjuder (de tränare som uppdaterat med träningar).

                          

Har du frågor om hur du på bästa sätt kan ta del av och nyttja Tränarportalens tjänster är du välkommen att kontakta oss redan idag – du behöver inte vänta till Champion of the Youngsters.

Du når oss via mail eller ring oss på 070-233 54 80.

Fler nyheter

@

Ej aktiv på sistone