Bra skärtorsdag – en outfluensers betraktelse

Har haft en bra Skärtorsdag där jag började morgonen med att hoppa Gotsie och både hon och foten kändes bra! Vet att jag borde vänta, men livet är kort och jag har en grävlingskropp! Har brutit det mesta i kroppen och har alltid kommit igång snabbt. På eftermiddagen så tog jag en promenad genom staden och jävlar vad kändisar jag träffade! Utanför slottet träffade jag Kungaparet, på skeppsbron Stefan Löfve’n och på Nybroplan självaste Zlatan!
Självklart tog jag selfies med alla, tyvärr så var vi ju tvungna att hålla riskavstånd så de kom inte med på bild…
Tyvärr var inte promenaden enbart trevlig, någon hade lagt en kabel på trottoaren, jävligt äckligt…


Jag ska ge er ett tips!
Gå in på R&B Eventer här på Facebook och följ, de jobbar hårt för att stötta svensk fälttävlan och just nu har de en intervjuserie med de svenska landslagsryttarna om hur de lägger upp träningen i coronatider, jätteintressant!
Vädret är lovande, som AIK Hockey!

Sinnestämning: benbrott är inget för mig.

Fler nyheter

@

Ej aktiv på sistone