Om Tränarportalen

Välkommen till Tränarportalen

Tränarportalen är den plats på webben där du söker tränare inom ridsport. Över 800 tränare finns det att väljs bland. 

Varje tränare på Tränarportalen har sin egen Profilsida alternativt en enklare GRATIS-sida där du hittar alla kontaktuppgifter till tränaren. De tränare som valt att ha en mera informativ Profilsida informerar mera om sin verksamhet och det finns större möjligheter att läsa om tränaren innan du tar kontakt. Tränarna kan även publicera information om träningar, clinics, helgkurser etc. 

Som besökare kan du enkelt via Tränarportalen få information från din tränare för att anmäla dig till någon av aktiviteterna.

Har du frågor om verksamheten är du välkommen att kontakta Tränarportalens support på info@tranarportalen.se eller på tel 070-233 54 80.

Bakgrund – 17 år som förmedlare av tränare!

Tränarportalen startade 2003 och sajten visades online under Falsterbo Horse Show samma år. Året därpå lanserade Tränarportalen funktionen Informationssida, som snabbt blev mycket populär. Utvecklingen har därefter fortsatt och nya funktioner har tillförts. 

 

Vår drivkraft har varit och är att ridsporten mår bra av att ryttare, hästägare och uppfödare anlitar dokumenterat välutbildade tränare och utbildare. 

 

Tränarportalen är den enda sajt där du kan söka efter tränare och utbildare inom ridsport där personerna redovisar sin utbildning och där de flesta dessutom presenterar hur de bedriver sin verksamhet. Tränarportalen har bidragit till att utveckla ridsporten i Sverige. Det kan vi skriva eftersom vi varje månad har upp emot 300.000 sidvisningar av utbildade tränare och utbildare som presenterar sig på Tränarportalen. 

 

Vi vet att Tränarportalen under sina 17 år blivit det självklara valet för ryttare, hästägare och uppfödare att söka tränare och utbildare på webben. Skälet till det är att Tränarportalen är den enda sajt som har en så omfattande presentation av tränare och utbildare. Det finns ingen motsvarighet. Men, vi är inte nöjda med detta. Vi vill bli ännu bättre. Därför jobbar vi med ständiga förbättringar och tar gärna mot synpunkter för att göra Tränarportalen ännu bättre.

Sajten

Tränarportalen marknadsför tränare och utbildare inom ridsport. För att få ansluta sig ska tränare och utbildare ha en av Ridsportförbundet dokumenterad godkänd utbildning. Om detta inte finns på grund av att tränaren/utbildaren är utbildad utomlands så klassas utbildningen som ”Annan utbildning” och utbildning samt erfarenhet beskrivs i informationstexten. 

 

På sajten tranarportalen.se presenterar över 800 tränare och utbildare sin verksamhet, i text och bild på Profilsidor, samt med enbart kontaktuppgifter på enklare Gratis-sidor. Profilsidorna är för många tränare kopplade till tränarnas egna hemsidor, sociala medier som t ex Facebook, Instagram och YouTube. 

Som besökare kan du enkelt söka efter tränare och utbildare i sökfunktionen. Den tränare som vill exponera sig ytterligare väljer att bli VIP-tränare och presenteras på Tränarportalen startsida. De exponeras även slumpmässigt under rubriken ”Har du besökt?”. 

Att hitta unghästutbildare är enkelt på Tränarportalen då det finns en snabblänk till sammanställningen av unghästutbildare på unghästutbildare.se. Här kan unghästutbildaren komplettera sin verksamhetspresentation med ett CV som innehåller utbildarens meriter.

Contessa Hb, företaget bakom Tränarportalen

Tränarportalen ingår i handelsbolaget Contessa (orgkod 969666-4011) som ägs och drivs av Kella Norlander. 

Contessa har sitt säte i Kolmården på Stubbetorps Gård som är ett jordbruk med modern ridanläggning. Kella har en universitetsexamen med inriktning på ekonomi och utbildning. Han har arbetat med utveckling och support av större ekonomisystem samt sälj och marknadsföring av IT-system inom den privata sektorn. Idag arbetar han som egen konsult.

Samarbete

Contessa har även ett nära samarbete med Lisa Maria Unghästutbildare som driver sin verksamhet på ridanläggningen som är belägen på Stubbetorps Gård. 

Företaget AlizonWeb, som erbjuder tjänster inom webbdesign, webbutveckling, användbarhet och grafisk design är sedan 2012 samarbetspartner med Tränarportalen. Samarbetet innebär att företagen tillsammans kan leverera heltäckande webbtjänster till tränarna för att de ska lyckas med sin marknadsföring och sin kunddialog på webben.

@

Ej aktiv på sistone