DressyrHoppet


 • Gren & Nivå:

  Unghästutbildare, Ridlärare, Annan utbildning

 • Verksam i län:

  I hela Sverige

 • F-skatt & Försäkring:

  F-skatt, AnsvarsförsäkringKontakta tränaren

Om tränaren använder Tränarportalens app så bokar du träningar i appen. Ladda ner appen ”Tränarportalen” från App Store (iPhone) eller Google Play (Android).

 •  


Feedback från tränare på film du skickar

Om tränaren använder Tränarportalens app så bokar du träningar i appen. Ladda ner appen ”Tränarportalen” från App Store (iPhone) eller Google Play (Android).

 •  

 • Kontaktuppgifter

 • Om du vill ha större karta så klicka på Google i kartbilden.
 • http://www.dressyrhoppet.nu
 • Länk till Facebook-sida
 • Presentation

 • DressyrHoppet

  DressyrHoppet bildades 1999 av Caroline och Mikael Carlstedt. Företaget har därefter utvecklats i snabb takt och är nu en av de större anläggningarna i Sverige. Från våren 2007 bedrivs verksamhet på egen anläggning på Ullevi, strax söder om Norrköping.

  Både Caroline och Mikael har väl dokumenterad utbildning samt tävlingserfarenhet upp till Svår klass i disciplinerna dressyr samt hoppning. Som kund hos DressyrHoppet kan du känna dig trygg. Caroline och Mikael är välmeriterade och erfarna tränare som utvecklar dig och din häst.

  Caroline Carlstedt

  Förutom sin gedigna grundutbildning inom ridsport har Caroline en pedagogisk talang att förmedla kunskap till häst och ryttare. Det är denna gedigna bakgrund och talang samt samarbetet med Mikael Carlstedt i arbetet med utbildning av unghästar som gjort att DressyrHoppet blivit ett av de mera framgångsrika företagen inom ridsport.

  Diplomerad beridare

  Carolines utbildning till Beridare innehåller sådant som är betydelsefullt för att kunna erbjuda professionella tjänster inom ridsport. Endast ett fåtal tränare i Sverige har examinerats som Diplomerade beridare.

  Carolines signum är att hon inte utelämnar något i sin grundträning samt att alltid hålla en konsekvent röd tråd i sin träning. Det är en förutsättning för att häst och ryttare ska kunna förstå och gå vidare i sin utbildningsplan.

  Mikael Carlstedt

  Mikael har sedan barnsben haft hästar omkring sig. Hans föräldrar startade på 70-talet Åby ridskola utanför Norrköping. Mikaels egen förmåga att rida hästar har han bl a grundlagt genom att aktivt delta i elitgymnastik. Den balans han då tränade upp har han haft stor nytta av i sitt arbete med att rida in unghästar.

  Mikaels utbildning till Diplomerad Ridinstruktör har gett en teoretisk plattform till sådant som är av betydelse för att kunna erbjuda professionella tjänster inom ridsport.

  Mikaels handlag med inridning av unghästar i kombination med Carolines kontrollerande öga från marken har gjort att DressyrHoppet är ett mycket anlitat företag inom unghästutbildning.

  Mikael är även godkänd C-banbyggare.

  Omfattande tävlingsmeriter

  Förutom sin dokumenterade utbildning har Mikael tävlingserfarenhet upp till Svår klass i hoppning. Han har bl a placeringar i SM för seniorer. Förutom sina egna goda tävlingsresultat så levererar Mikael alltid goda resultat med de unghästar han kvalificerar till unghästchampionaten. Det har gett Mikael goda kontakter och relationer med uppfödare i Sverige.

   

 •  

DressyrHoppet

Profilbild för DressyrHoppet

@drehop

Aktiv 3 år, 8 månader sedan