Gunilla Kare


 • Gren & Nivå:

  Dressyr C, Annan utbildning

 • Verksam i län:

  Skåne län

 • F-skatt & Försäkring:

  F-skatt, Ansvarsförsäkring



Kontakta tränaren

Om tränaren använder Tränarportalens app så bokar du träningar i appen. Ladda ner appen ”Tränarportalen” från App Store (iPhone) eller Google Play (Android).

Pris per pass ( 30 min ):

300 kr

 •  


Feedback från tränare på film du skickar

Om tränaren använder Tränarportalens app så bokar du träningar i appen. Ladda ner appen ”Tränarportalen” från App Store (iPhone) eller Google Play (Android).

 •  

 • Kontaktuppgifter

 • Om du vill ha större karta så klicka på Google i kartbilden.
 • Länk till Facebook-sida
 • Presentation

 • Stall Axtorp

  Stall Axtorp ligger i Munka-Ljungby utanför Ängelholm i nordvästra Skåne. Stall Axtorp är en ridanläggning med plats för 8 hästar i ett fräscht och luftigt stall, där vi tar emot inackorderingar och ekipage för träning.  Förutom dressyrträning kan man lära sig tömköra och utbilda sin unghäst.

  Om oss

  Gunilla Kare är auktoriserad C-tränare i dressyr, som har tävlat upp till medelsvår dressyr, samt jobbat med utbildning av hästar och ryttare i över 40 år.

  Det vi erbjuder

  På anläggningen tar jag emot elever på olika nivåer och med olika ambitioner samt förutsättningar. Det finns möjlighet att träna individuellt eller att dela med någon och det gäller såväl grundträning som markarbete och dressyrträning inför tävling. Det även möjlighet att boka mig för kurser på annan ort.

  Träning och kurser

  Träningen är inriktad på både ungdomar och vuxna, ponnyer och hästar. Stor vikt läggs på en fungerande grundridning; sits, hjälper, lösgjordhet och följer utbildningsskalan: Takt, lösgjordhet, kontakt, schwung, rakriktning, samling.  För den som vill lägger vi in arbete över bommar eller hoppning på låg nivå.

  Det ska vara en angenäm upplevelse att rida och träna för såväl ryttaren som hästen och därför gäller det att omväxla arbetet och ställa lagom stora krav, så att utvecklingen går åt rätt håll och låsningar och bakslag undviks.

  Böcker

  Utöver verksamheten på vår gård Axtorp har jag även gett ut två böcker .

  Skenet bedrar, är min debutbok är en spännande och lättsmält bok som passar alldeles utmärkt att sträckläsa.

  I den fristående uppföljaren  "Tio små lägerflickor" får du följa med några personer ut till Ornö i Stockholms skärgård till något som var tänkt att bli ett avslappnande och lyxigt ridläger med god mat, vin och trevliga aktiviteter. Istället utvecklar sig handlingen till en skräckhistoria iscensatt av någon som fastnat för en gammal deckare med små pojkar som försvinner en efter en.

  Ja, jag vill beställa, klicka här.

   

   

 •  

Gunilla Kare

Profilbild för Gunilla Kare

@gunkar

Aktiv 2 år, 5 månader sedan