Sara Li Vestberg


 • Gren & Nivå:

  Hoppning B, Unghästutbildare

 • Verksam i län:

  Stockholms län, Södermanlands län, Västmanlands län, Östergötlands län

 • F-skatt & Försäkring:

  AnsvarsförsäkringKontakta tränaren

Om tränaren använder Tränarportalens app så bokar du träningar i appen. Ladda ner appen ”Tränarportalen” från App Store (iPhone) eller Google Play (Android).

Pris per pass ( 45-60 min min ):

427 - 636 inkl moms kr

 •  


Feedback från tränare på film du skickar

Om tränaren använder Tränarportalens app så bokar du träningar i appen. Ladda ner appen ”Tränarportalen” från App Store (iPhone) eller Google Play (Android).

Pris för feedback:

Pris varierar beroende på omfattning kr

 •  

 • Kontaktuppgifter

 • Om du vill ha större karta så klicka på Google i kartbilden.
 • http://saralivestberg.se/index.html
 • Länk till Facebook-sida
 • Länk till Instagramkonto
 • Länk till Filmkanal
 • Presentation

 • Om mig

  Jag heter Sara Li Vestberg och är född 1988, jag jobbar med hästar på heltid och är även mamma till världens finaste son Viggo.

  Jag började rida när jag var 5 år, sedan dess har det bara blivit mer och mer hästar. Jag red på ridskola väldigt länge, där jag också fick möjlighet att tävla ridskolans ponnyer, vilket jag och min familj var väldigt tacksamma för. Tävlade upp till Medelsvår på en B ponny som jag nästan fick ha som min egen, när jag hade växt ur honom tävlade jag lite olika ponnyer, både hoppning och dressyr.

  När jag fyllde 16 år fick jag min första egna häst, henne hade vi lite otur med så vi betäckte henne! Året efter köpte vi ytterligare en häst som jag red upp till 140 på, Campanj e:Campari M ue: Labrador, han var 5 år när vi köpte honom och var tävlad upp till 110.

  2006 när jag gick sista året på gymnasiet fick jag även möjlighet att rida och tävla en utav min tränares (Ann-Sofie Oscarsson) hästar, High Value! En hingst som var 5 år efter Corland - Pomme Royal!

  2007 tog jag studenten, och sökte då till unghästutbildningen på Strömsholm. Jag kom in och började där redan i Juli samma år. Jag hade då inte möjlighet att ta med mig två hästar, så High Value (Hajen) såldes.

  Utbildning och bakgrund

  2007-2008 var jag på Strömsholm, det året var så händelserikt och jag lärde mig massor! Jag red minst 6 hästar om dagen och vi tränade för instruktör minst 2 gånger om dagen, red in unghästar, hade mycket teori och det bästa utav allt att jag fick tävla 3-4 hästar och självklart hade vi mycket stalltjänst.

  2008 började jag jobba hos Ann-Sofie Oscarsson, elit ryttare och B tränare i hoppning. Det var samma år som hon flyttade ner till Skåne, så där bodde jag i ett år, jag jobbade hos henne som beridare och hästskötare och jag hade hand om 15 hästar. Precis innan jag flyttade sålde jag även Campanj till en Norsk ungdomsryttare. Under min tid hos Ann Sofie fick jag lära mig att ta ett stort ansvar och jag växte enormt mycket som människa. Jag fick även där rida och tävla mycket och under detta år utbildade jag mig även till C-tränare i hoppning.

  År 2009 bestämde jag mig för att flytta hem till Sörmland igen, Flen. Jag började då jobba på en gård utanför Flen som heter Hjelmskyl. Med mig hem från Skåne fick hästen Cleo Reviere följa med, en häst som hade haft lite otur i sitt liv med både skador, och allmänt oflyt. Jag red igång henne och målet var att sälja henne, men efter ett år, bestämde vi oss för att köpa henne själva. Och det ångrar jag inte en gång, jag har haft många framgångar med henne, bl.a. Ridit i Globen och Falsterbo, och många vinster och placeringar upp till 130, och även ridit felfritt i 140.

  Nuvarande verksamhet

  Sedan 2016 driver jag tillsammans med mina föräldrar en verksamhet på deras gård. Jag inriktar mig främst på unghästar, från inridning - vidareutbildning till tävling. Läs mer om gården på min hemsida.

  Träningar

  I Tränarportalens app kan du boka in dig på mina träningar. Ladda ner appen från App store (iPhone) eller Google Play (Samsung m fl).

   

   

 •  

Sara Li Vestberg

Profilbild för Sara Li Vestberg

@sarves

Aktiv 11 månader, 1 vecka sedan